Tekniske data

Pumpbart
Thermozell pumpes med vores patenterede pumper, med en kapacitet på ca. 40 m3 om dagen, i op til 100 m. vandret og 30 m. lodret. Ved større behov findes specialløsninger. Til sammenligning er kapaciteten for almindeligt pudslag ca. 7 m3 pr. dag, idet det ikke er pumpbart.

 

Letvægt
Thermozell: 400 kg. pr. m3 (udendørs 500 kg.)
Alm. beton: 2.200-2.500 kg. Pr m3
Pudslag: 1800 kg. Pr. m3

 

Kort tørre- og hærdetid
Thermozell udlægges med et vand/cementtal på 0,47, hvilket er tæt på selvudtørrende. Det er således tyndpudsens tørretid på ca. 2-3 uger som bestemmer, hvornår gulvet er klar til lægning af topgulv.

 

Kort udførelsestid
Ved en lagtykkelse på 80 mm., kan der udlægges ca. 400 kvm. Thermozell pr. dag. Det er over 5 gange så mange m2, som der kan lægges med traditionelt gulv. Allerede dagen efter udlægning af Thermozell, kan der udføres spartellag/tyndpuds på det samme areal. Dette skal sammenlignes med eksempelvis trægulv på strøer.

 

Forkortet byggetid
Udover selve byggetiden spares byggeomkostninger ved fx leje af skur og kraner samt løn til konduktører og entreprisechefer.

 

Topgulvets tykkelse

Ved udlægning af Thermozell og tyndpuds, som alternativ til en strøopbygning, kan tykkelsen på trægulvet (topgulvet) reduceres til 14 mm. Strøgulvets klassiske problem med knirkelyde elimineres ved anvendelse af Thermozell.

 

Isolerende effekter

Anvendelsen af Thermozell medfører ingen kuldebroer og giver en meget lydisolerende konstruktion, særligt ved sammenligning med strøgulv og tilhørende randisolering

 

Pris

En konstruktion, hvor Thermozell indgår, er fuldt konkurrencedygtig: Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt og potentialet for at spare penge i byggefasen.

 

Brandsikkert: A2 klassificeret som ’ totalt ubrandbart’

 

Lydtest: Overholder Bygningsreglementet BR 15.

Bemærk, at projekterende skal udvise særlig opmærksomhed omkring gennembrydninger og vægge, samt at disse konstrueres, så de ligeledes virker lydisolerende.

 

 

PDF Download

Download tekniske data

 

Arbejdsbeskrivelse – Terrændæk

Arbejdsbeskrivelse – Gulv

Arbejdsbeskrivelse – Bjælkelag

Arbejdsbeskrivelse – Tag

 

Skitse – standard opbygning

Skitse – standard opbygning med flamingoplader

Skitse – udendørs opbygning med fugtmembran

Skitse – Parkeringsdæk

 

DWG Download

Fredericiagade gulvopbygning

Paltholmterrasserne

Gulvopbygning diverse