Tage og tagterrasser

Nybyggeri og renovering
Mange drømmer om udeliv på en tagterrasse på toppen af deres ejendom. Ved renovering af tage og tagterrasser er der mange fordele ved at anvende Thermozell i processen, og ikke mindst – penge at spare. Ved nybyggeri er det oplagt at udnytte tagarealet af en bygningen til terrasse for at øge brugsværdien og værdien af bygningen.

 

Bedre varmeøkonomi

Ved at omdanne tagarealet til tagterrasse med Thermozell, isoleres samtidig tagkonstruktionen, hvorved komfort og varmeøkonomi i de øverste lejligheder forbedres betragteligt. Samtidig opnås gevinster for klimaet.

 

Arbejdsgange lettes og penge spares
Thermozell er cementbaseret, så hele tagterrassen støbes som én sammenhængende konstruktion, der har fat i dækket. Derved slipper man for at etablere befæstelser, typisk for hver 20 cm.

Thermozell pumpes ud og placeres med fald, hvori der placeres almindelig pladeisolering, som er væsentligt billigere og hurtigere at fremstille end den traditionelle kileskårede flamingoisolering.
Thermozell er desuden så modstandsdygtig, at tagpap kan brændes direkte her på. Derved kan flammepap spares væk, og aftræksstyrken bliver 3-4 gange så høj som ved alm. beton.

 

Er du projekterende eller bygherre:

Forespørg gerne om konstruktioner og løsninger. Kontakt os på tel. 59450410.

 

Se også