Etageadskillelser med betondæk

Et af de mest oplagte anvendelsesområder er etageadskillelser i beton, hvor Thermozell anvendes som undergulv – enten med eller uden gulvvarme. Der er typisk tale om huldækelementer i nyere bygninger, men det kan også være på filigrandæk og insitustøbte dæk.

 

Mange fordele

Thermozell fungerer som et flydende isoleringsprodukt, hvor man undgår kuldebroer og får en meget lydisolerende konstruktion. Pudslaget erstattes af Thermozell, og rørinstallationer isoleres herved naturligt, så rørisolering kan spares væk. Fald på afløb gøres desuden nemmere, og produktet er herudover vandskadestabilt.

 

Ideelt til gulvvarme
Thermozell giver en af de mest komfortable varmefordelinger og er oplagt, når der ønskes gulvvarme mod underliggende rum.

Gulvvarme monteret oven på Thermozell har 4-5 gange hurtigere reaktionsevne end traditionelt beton, fordi varmeslangerne kommer ovenpå og varmen derved fastholdes i de øverste 4 cm. Den ideelle indbygningshøjde for Thermozell er 50-70 mm ved indbygning på betondæk (både terræn- og etagedæk). Ved særlige krav kan indbygges styropor isolering, og der kan ligeledes indbygges lydmåtter, hvor det er påkrævet.

 

Er du projekterende eller bygherre:

Forespørg gerne om konstruktioner og løsninger. Kontakt os på tel. 59450410.

 

Se også